ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ - ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΟΡΟΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΥΦΗ Ο ενυδατικός ορός της KEARR είναι μια αγωγή εξαιρετικά ελαφριάς υφής. Ιδανική για τους πιο ζεστούς μήνες, καταπραΰνει ακόμα και το πιο ξηρό και εύθραυστο δέρμα. Περιέχει ένα πολύτιμο πλήρες ενεργό σύμπλεγμα (Complete Active Complex) που συνδυάζει την μαλακτική δράση της οργανικής Aloe vera με ένα σύμπλεγμα Βιταμίνων C + E που δρα κατά των ελεύθερων ριζών.

ΧΡΗΣΗ
Μετά τον καθαρισμό του δέρματος, απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το λαιμό.
Οργανική Aloe vera
χρησιμοποιείται ευρέως τόσο ως καλλυντικό όσο και ως θεραπεία στο σπίτι για τα κοψίματα, τα επιφανειακά εγκαύματα και ερεθισμούς του δέρματος. Η γέλη που λαμβάνεται από την καρδιά των φύλλων είναι η ουσία που βρίσκεται και χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και δερματολογικά σκευάσματα χάρη στις μαλακτικές, καταπραϋντικές και δροσιστικές ιδιότητές της για το δέρμα.
Βιταμίνη C
ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό θεμελιώδες για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, μειώνει το σχηματισμό των υπεροξειδίων των λιπιδίων και επιβραδύνει τα σημάδια της φωτογήρανσης.
Βιταμίνη Ε
Η τοπική εφαρμογή της βιταμίνης Ε μπορεί να αυξήσει την ενυδάτωση της κεράτινης στιβάδας και να ενισχυθεί η ικανότητά της να δεσμεύει νερό. Η φυσιολογική λειτουργία της βιταμίνης Ε είναι να συμβάλλει στην αντιοξειδωτική άμυνα του δέρματος.
cod.     SIKE10028 pack     30 ml falcon with pump + box
για ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ Μεγέθυνση επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη
ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΕ