ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ E-C Καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ. Η πλούσια αντιοξειδωτική φόρμουλά του βοηθά στην αποτελεσματική καταπολέμηση των επιπτώσεων της γήρανσης του δέρματος, αφήνοντάς το ευχάριστα ανανεωμένο και φωτεινό μετά από κάθε χρήση.

ΧΡΗΣΗ
Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και κάντε μασάζ για μερικά δευτερόλεπτα, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι βαμβάκι ή δίσκο ντεμακιγιάζ. Αφού τελειώσετε τον καθαρισμό, ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.
Εκχύλισμα από άνθη μανταρινιάς
το εκχύλισμα Citrus nobilis, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και φλαβονοειδή, είναι γνωστό για τις μαλακτικές, καθαριστικές και διεγερτικές ιδιότητες του.
Βιταμίνη C
ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό θεμελιώδες για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, μειώνει το σχηματισμό των υπεροξειδίων των λιπιδίων και επιβραδύνει τα σημάδια της φωτογήρανσης.
Βιταμίνη Ε
Η τοπική εφαρμογή της βιταμίνης Ε μπορεί να αυξήσει την ενυδάτωση της κεράτινης στιβάδας και να ενισχυθεί η ικανότητά της να δεσμεύει νερό. Η φυσιολογική λειτουργία της βιταμίνης Ε είναι να συμβάλλει στην αντιοξειδωτική άμυνα του δέρματος.
cod.     SIKE10001 pack     200 ml flacon
Για όλους τους τύπους δέρματος
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΣΩΠΟΥ Μεγέθυνση επικοινωνήστε μαζί μας για υποστήριξη
ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΕ